Endringer vedrørende faktura

2099

Vi utsteder nå en faktura per ordre fremfor samlefaktura. Dette gjør vi for å enkelt kunne finne hvilken ordre en faktura gjelder for, og for å knytte faktura mot kundereferansen man legger inn ved bestilling.

Her er et utklipp fra vår faktura i pdf-form. Ordrenummer fra HMS-kort portal vil fremkomme som «Vår Referanse» i faktura. «Ordrenr» er et internt ordrenummer for vår fakturaavdeling og har ikke betydning for kjøper.

Dette ordrenummeret vil du finne under bestillers organisasjonsnummer, som også fremkommer i faktura. Ordrelinjen inneholder underenheten som har plassert bestillingens organisasjonsnummer.

Ønsker du å se ordren kan du logge inn i HMS-kort portalen, velge org.nummer nevnt i faktura, og se i Ordrehistorikk hvilke(n) ansatte denne gjelder.

EHF-Faktura

Vi har fått noen henvendelser angående manglende kundereferanse på EHF-fakturaene. Vi sender denne informasjonen med når det genereres en EHF-fil for eksportering, men om den kommer med på faktura avhenger ofte av leverandør av EHF-Faktura.

Her er noen utklipp av vår EHF-kode. Sensurert da det er hentet fra reell faktura.

Dette kan brukes for å vise leverandør hva dere ønsker kommer med på neste faktura de genererer.

Og slik vil det se ut på EHF-fakturaen:

Om dere har flere spørsmål angående faktura kan dere rette de til brukerstøtte på telefon eller chat, eller sende e-post til faktura.hmskort@evry.com.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)