Hjem

Sjekk gyldighet på HMS-kortet

Viktig informasjon

Fjerning av nyinnført sperre
Vi jobber med å fjerne nyinnført sperre som gjør at renholdsvirksomheter kun får utstedt HMS-kort for renhold. Det er foreløpig usikkert når dette vil være på plass. Informasjon vil bli oppdatert her.

Les også
Kan arbeidstakeren begynne arbeidet før HMS-kort er mottatt?

HMS-kort for bygg og anlegg

104,- kr

MVA kommer i tillegg

HMS-kort for renhold

104,- kr

MVA kommer i tillegg

Nytt for året

Vi lanserer en ny bestillingsløsning for HMS-kort. Her vil du i tillegg til å kunne bestille HMS-kort, også få informasjon om dine ansattes HMS-kort er gyldige og detaljer om hvilke registerplikter som ikke er oppfylt. Der kortstatus ikke er gyldige, og dette er ansatte som skal ha HMS-kort, så sjekk ut årsaken. Statusen endres automatisk tilbake til gyldig når kravene til registrering i de ulike registrene igjen blir oppfylt.  

Bilder og legitimasjonskopier er ikke blitt overført over til ny leverandør og kan dermed ikke gjenbrukes. Det er først når du skal bestille nye HMS-kort, at du må laste opp bilde og legitimasjonskopi.

Du kan legge til flere adresser under virksomhet, å få mulighet for å få levert ulike ordrer til ulike adresser.

Pålogging og delegering

Fra januar 2020 kommer det en ny bestillingsløsning og en ny påloggingsmetode til å administrere HMS-kort. For å bestille HMS-kort må du logge inn via ID-porten. Klikk på Logg inn øverst til høyre denne siden og velg ønsket påloggingsmetode. Hvis du ikke har elektronisk ID kan du klikke på: Slik skaffer du deg elektronisk ID og følg veiledningen. Når du er innlogget vil du få opp alle virksomheter hvor du har en rolle, og de virksomhetene hvor du har blitt delegert fullmakt til å bestille kort.

Ønsker du å delegere tilgang til andre slik at de kan bestille HMS-kort for virksomheten, kan dette gjøres under Virksomhet i menyen til høyre inne på bestillingssiden. Her får du også en oversikt over hvem som har tilgang til kortbestilling og mulighet til å administrere dette ved å trykke på Vis detaljer og Deleger tilgang.